Editeur, Designer, Fabrikant van Belgisch interieurtextiel Ga naar Mublofabrics.com
Benedicte - Modulair comfort

Benedicte - Modulair comfort

De snelle maatschappij waarin we leven betekent dat we zelden stilstaan. Geen wonder dat we massaal verlangen naar wat meer evenwicht en rust. Dit verlangen ligt dan ook ten grondslag aan de huidige woontrends voor serene en natuurlijke interieurs. In 2023 willen we thuis een uitnodigende sfeer creëren en dat doen we met lichte, aardse tinten, natuurlijke materialen, organische vormen en zachte stoffen. Deze woontrend, geïnspireerd door de Japanse en Scandinavische esthetiek, zorgt voor rust en harmonie: precies wat we nodig hebben. Geheel in lijn met deze trend lanceert Mublo de Benedicte: een sofa die net zo comfortabel is als hij eruitziet.

mublo benedicte

UITZONDERLIJK COMFORT

Benedicte kenmerkt zich door zachte en ronde vormen die doen denken aan losse kussens die nonchalant tegen elkaar liggen. De gestikte naden aan de randen van de zitting, rugleuning en armleuning geven het ontwerp een strakke, minimalistische look en breken het volume van de kussens. Van de hoogte van de rugleuning tot de diepte van de zitting, elk detail is vervaardigd voor een ongelooflijk zacht gevoel.ONEINDIGE MODULARITEIT

Dankzij het modulaire ontwerp kunt u eindeloos combineren met de twee rug- en zitelementen. Of u nu de voorkeur geeft aan een compactere opstelling, of op zoek bent naar een impactvolle, grote bank: de Benedicte is geschikt voor elke situatie.


Benedicte is verkrijgbaar in een brede waaier van hoogwaardige stoffen en kleuren, waardoor deze sofa prachtig blendt met elk interieur. Met zijn veelzijdig karakter, is Benedicte perfect geschikt voor allerlei interieurs en combineert hij makkelijk met andere Mublo-designs. Denk bijvoorbeeld aan de keramieke Antoon bijzettafel of de ambachtelijke Heliot staanlamp. Zo verandert u uw huis in een serene oase, waar u de hectiek van alledag achter u kunt laten.

close menu