Editeur, Designer, Fabrikant van Belgisch interieurtextiel Ga naar Mublofabrics.com
Ontdek onze huisparfums

Ontdek onze huisparfums

De fijnste selectie geuren en aroma's uit het wereldberoemde Grasse, het epicentrum van de parfumindustrie, werden samengebracht in een unieke collectie huisparfums. Vijf verschillende geuren nemen u mee op een zintuiglijke reis en voegen een diepere laag toe aan uw interieur universum.

mublo huisparfums

EEN ZINTUIGLIJKE REIS BINNENSHUIS

Elke geur, met zijn specifieke aroma's en karakter, werd zorgvuldig uitgekozen door onze creatief directeur Kylian van der Have en verwijst naar momenten van delen en samenzijn, het soort momenten dat een huiselijk comfort oproept. Omdat de zintuiglijke ervaring van een parfum net zo onweerstaanbaar en krachtig is als die van goede muziek, kwamen de titels voor de collecties als vanzelf. Ballad, Lullaby, Alpha, Camp en Hymn verwijzen elk naar een muzieksoort die volgens Kylian complementair is aan een unieke geur.


mublo huisparfums

MADE IN BELGIUM

Elk parfum bestaat uit een geurkaars, geurstokjes en een interieurspray, allemaal gemaakt van kwaliteitsparfums uit Grasse. De kaarsen zijn gemaakt van een ecologische koolzaadwas, voor een schone verbranding. In overeenstemming met de identiteit en de visie van Mublo, wordt de collectie lokaal in België gemaakt.

Kies uw favoriete moment, of meng de geuren voor een rijke zintuiglijke reis doorheen uw verschillende ruimtes in huis.


mublo huisparfums

close menu