Editeur, Designer, Fabrikant van Belgisch interieurtextiel Ga naar Mublofabrics.com
Linnen overal in huis

Linnen overal in huis

Mublo lanceert een tijdloze en duurzame collectie van huistextiel in een palet van natuurlijke tinten. Voor iedere ruimte in huis is er wel iets te vinden in het assortiment. Kies voor een Stone Washed bed-set of tafelkleed, of ga voor plaids en handdoeken in een superzachte wafelstructuur. 

mublo huislinnen

TIJDLOOS EN DUURZAAM

Voor het Mublo huistextiel is er specifiek gekozen voor linnen, een duurzame textielsoort die al eeuwen wordt gebruikt. Linnen wordt gemaakt van de vlasplant, dat met zijn blauw-paarse bloemen zeer goed groeit in het Noord-Europese klimaat. Het is, naast hennep, dan ook een van de snelst groeiende planten waarvan textiel wordt gemaakt. Daarnaast verbruikt het telen van linnen weinig water en pesticiden en is het mariaal natuurlijk afbreekbaar. 

mublo huislinnen

Mublo’s linnen accessoires worden op traditionele wijze geproduceerd in Litouwen, een land dat (naast België) internationaal bekend staat om de hoogkwalitatieve fijne linnen. Alle producten uit de collectie zijn daarenboven pre-washed – wat ervoor zorgt dat ze zacht blijven en hun vorm behouden na het wassen. Het grootste voordeel van deze linnen? Het wordt er met de tijd alleen maar mooier op! 

mublo huislinnen

 

close menu