Editeur, Designer, Fabrikant van Belgisch interieurtextiel Ga naar Mublofabrics.com
Mublo door de lens van Frederik Vercruysse

Mublo door de lens van Frederik Vercruysse

Voor onze lanceringscampagne werd Mublo in beeld gebracht door interieur- en stillevenfotograaf Frederik Vercruysse. Met zijn minimalistische aanpak en zijn vermogen om puurheid in foto’s te creëren, werd Frederik al snel een bekend gezicht in de fotografie. Hij is een fervent liefhebber van kunst, architectuur en design en is in staat om de sfeer en ware ziel van een ruimte vast te leggen. Eerdere projecten van hem omvatten samenwerkingen met tijdschriften zoals The New York Times Style Magazine, Wallpaper, Casa Vogue en Frame. Daarnaast mag hij onder meer Hermès, Delvaux, Vincent Van Duysen en Axel Vervoordt tot zijn klantenportfolio rekenen.Met een palet van natuurlijke tinten geeft deze campagne een goed beeld van Mublo's tijdloze, hedendaagse esthetiek met een duidelijke focus op hoogwaardig design. Onze stijl kan het best omschreven worden als Belgisch minimalistisch: warm en gesofisticeerd maar toch toegankelijk. We kozen er specifiek voor om onze campagne te fotograferen in een huiselijke en karakteristieke omgeving, dat hetzelfde gevoel weerspiegelt dat we onze klanten willen bieden in hun dagelijks leven door het gebruik van onze producten.

Natuurlijke oppervlakken en kleuren vormen zonder uitzondering de rode draad van deze campagne. Ruwe materialen zijn voor ons een onuitputtelijke inspiratiebron en wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe ideeën op het gebied van vormen en texturen. Van de bakstenen vloer tot de rustiek geschilderde muren in aardetinten, het huis dompelt je onder in de natuur. Gecombineerd met een eigentijdse mix van meubels en accessoires, belichaamt Mublo perfect dezelfde essentie.

Met hun tijdloze, Belgische esthetiek en hoogwaardige materialen kunnen onze unieke producten de tand des tijds doorstaan in elk interieur.

Deze campagne werd gerealiseerd in samenwerking met:
Frederik Vercruysse – Fotografie
Dimitra Apostolidis – Styling
Nightingale – Productie

close menu