Editeur, Designer, Fabrikant van Belgisch interieurtextiel Ga naar Mublofabrics.com
Mublo goes outdoor

Mublo goes outdoor

Wij bij Mublo geloven er sterk in dat onze buitenruimtes een verlengstuk zijn van ons huis, waar we tot rust komen en ons verbinden met de natuur. Vanuit deze visie ontstond het idee om een outdoor universum te creëren die comfort biedt in ieders unieke leefruimte in de open lucht. Met een eigentijdse doch tijdloze esthetiek, blijft Mublo’s outdoor collectie trouw aan haar design filosofie, waarbij hoge kwaliteit opnieuw centraal staat.

mublo outdoor

“Ik heb mij laten inspireren door de modernistische architectuur en hoe deze bouwstijl zich verhoudt tot de natuur.”
Kylian van der Have - Creative Director

 De collectie wordt gekenmerkt door robuuste vormen, geprononceerde lijnen en volumineuze elementen. Met hun interessante hoeken geven de meubels een karaktervolle touch aan jouw buitenruimte. Tegelijk bieden ze door hun genereuze formaat een hoog niveau van comfort, luxe en welzijn.


mublo outdoor frida collection


Het idee van onverwoestbaarheid weerspiegelt Mublo's streven naar kwalitatief hoogstaand design. De collectie wordt in Spanje gemaakt met stoffen die in België worden vervaardigd. De materialen die voor deze collectie worden gebruikt, belichamen dezelfde essentie en werden zorgvuldig gekozen om een lange levensduur te garanderen.                               

                            mublo outdoor frida collection daybed


Laat je inspireren door onze campagnebeelden gemaakt door fotograaf Tim Van de Velde, waarin de strakke lijnen van de collectie prachtig tot hun recht komen tegen de achtergrond van de rustgevende Vlaamse Ardennen. Met de buitenmeubelen van Mublo creëer je dezelfde rust en ontspanning, maar dan in uw eigen tuin, balkon of terras. 


                                                                            mublo outdoor talia collection

close menu