Editeur, Designer, Fabrikant van Belgisch interieurtextiel Ga naar Mublofabrics.com

Klantenservice

Geen vraag is ons te veel: stel ze via service@mublo.com of via het contactformulier.

 

Wat zijn de leveringstermijnen voor mijn bestelling?

De leveringstermijn voor jouw bestelling is afhankelijk van welke producten je bestelde.

Kleine voorwerpen zoals kussens en dekens hebben wij voorradig in ons magazijn. Dit geld ook voor producten waarmee we nauw samenwerken met Annabel Textiles; stoffen, gereedschap en ander stofferingsmateriaal. Reken hiervoor op 3 tot 5 werkdagen tot je je pakketje in handen hebt.

Voor grote meubelstukken is het verhaal wat anders. Om het milieu te beschermen en overproductie te vermijden produceren we je aankoop pas wanneer je die plaatst. Wij gaan meteen aan de slag om je bestelling zo spoedig mogelijk aan je voordeur te krijgen. Onze producten worden niet geproduceerd met bandwerk, maar individueel. Zo kunnen we de grootste kwaliteit verzekeren. Daardoor reken je best op 6 tot 8 weken levertermijn.

 

Welke stofferingsmogelijkheden heb ik?

Mublo ontwikkelt producten in een aantal vastgestelde kleuren. Deze zijn te vinden op de website of kan je komen testen in de showroom in Gent.

Wens je jouw meubel in een andere stoffering te ontvangen? Dat kan!

In samenwerking met Annabel Textiles kunnen we jouw meubel personaliseren hoe jij het wil. Maak hiervoor een afspraak in de showroom via service@mublo.com of via het contactformulier. Ons team zal je met plezier raadgeven, bekijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw specifieke wens en waar mogelijk ondersteunen bij het project. Wanneer we op maat van de klant gaan ontwikkelen wordt de levertermijn verlengd met 4 tot 6 weken.

 

Ik heb een groot project. Wat kan Mublo voor mij betekenen?

Met Mublo bieden we onze producten zowel aan kleine als aan grote projecten aan.

Heb jij een groot project? Stuur ons dan zeker een mail via service@mublo.com of via het contactformulier. We bekijken samen hoe we jouw project het beste kunnen ondersteunen. Bovendien kan je ook rekenen op een uitgebreide service na verkoop; Voor grote projecten kan Mublo je bestelling leveren, monteren, plaatsen en alle verpakkingen weer meenemen. Zo is je project meteen mooi afgerond.

close menu