Editeur, Designer, Fabrikant van Belgisch interieurtextiel Ga naar Mublofabrics.com

MUBLO PROJECTS

Mublo zoekt mee naar de ziel van elke ruimte en vult elk project in met een exclusief, op maat gemaakte oplossing voor meubilair, afwerking en decoratie. Als leverancier en fabrikant van textieloplossingen voor interieurarchitecten, decorateurs en de meubelindustrie, hebben we de knowhow, het netwerk, en de ervaring om elk project te begeleiden. We staan onze klanten bij als industriële projectpartner, en/of als aanbieder van FF&E totaalconcepten op maat. In elke fase van het project staan we u bij met onze expertise en zoeken we naar de meest kwalitatieve en duurzame oplossingen.

We stellen een vast contactpersoon tot uw beschikking waarbij we u volledig ontzorgen. Materialen, meubels en decoratie worden geproduceerd en aangeleverd door Europese fabrikanten, die vakmanschap en kwaliteit hebben bewezen. Van concept tot levering tot installatie, in alle stappen van het project zetten wij ons samen met onze erkende partners in voor het ideale resultaat.

Contacteer ons

CONCEPT

Elk project begint met een idee. Na het bestuderen van de ruimtes wordt een lay-out voorgesteld. We bekijken de ruimte en werken verschillende moods, concepten en ondersteunende visualisaties uit, waarbij we voorstellen doen voor los en vast meubilair, decoratie, verlichting, afwerking van muren, vloer en plafond. Dit alles afhankelijk van uw wensen, en op basis van de voorgestelde specificaties, timing en budget.

SOURCING

Zodra het plan zowel creatief als technisch is goedgekeurd werken we het definitieve budgettaire voorstel uit en kan ons productie- en aankoopteam een richtdatum geven voor oplevering. Op vlak van logistiek verzamelen wij alle materialen en afgewerkte stukken in ons magazijn en verzorgen we geconsolideerde leveringen. We plannen de verschillende fases van de afwerking, plaatsing en levering in, op maat van het project.

INSTALLATIE

Op basis van de vooropgestelde projectkalender verzorgen onze partnerbedrijven de afwerking en plaatsing in de verschillende fasen van oplevering. Wij kunnen uw project verzorgen tot de afwerking en plaatsing van meubilair, en tot en met de laatste finishing touch. Uw projecten worden de unieke ruimtes die ze verdienen te zijn.

WHAT WE DO BEST

Design oplossingen op maat

Project management

Kostenanalyse en waardevoorstel

Europees productienetwerk

Installatie

Supervisie

Dienst na verkoop

HOSPITALITY

Voor hotels, restaurants, bars, bedrijven en andere openbare en ruimten kunnen wij oplossingen bieden volgens internationale normen en eisen. Ons netwerk van industriële partners heeft jarenlange ervaring met het produceren volgens de Britse, Franse en andere internationale normen voor horeca. Wij bieden een uitgebreide selectie decoratieve opties van onze eigen fabrieken en netwerk van Europese fabrikanten in meubels, stoffering, wand-, raam- en vloerbekleding. Alle vereisten worden geïmplementeerd tijdens de ontwerpfase en opgevolgd door alle fasen van productie, inkoop en installatie.

Grijs, Oudroze

RESIDENTIEEL

Onze service is ook beschikbaar voor particulieren. We toveren graag ruimtes om tot een unieke thuis, met kwalitatieve oplossingen voor de woonkamer, eetkamer, slaapkamer en totaalinrichting. Als fabrikant zorgen we voor uw privé ook voor een professionele aanpak en garanderen we een interieur op maat.

ben je een professional?

Met onze toegewijde service voor professionals bieden wij u de mogelijkheid online aan te kopen tegen unieke en persoonlijke voorwaarden en tarieven. Bovendien vinden wij het belangrijk dat u onze stofferingsopties kan zien en voelen en bieden daarom gratis textielstalen aan die binnen enkele dagen aan huis worden geleverd.

Account aanvragen
close menu