Editeur, Designer, Fabrikant van Belgisch interieurtextiel Ga naar Mublofabrics.com

Dit is Mublo

Mublo heeft diepe wortels in een van de grootste textielclusters van Europa met een eeuwenoude traditie van hoogwaardige textielproductie. Het is dit erfgoed dat Mublo inspireert om deze historische knowhow te combineren met een hedendaagse blik om innovatieve en hoogwaardige textielproducten, wand- en raambekleding, gestoffeerde meubels en decoratieve accessoires te ontwerpen, produceren en distribueren.


De collecties van Mublo reflecteren op een sobere, pure en elegante Belgische esthetiek, terwijl ze consequent de technologische en functionele eigenschappen van textiel benadrukken. Hierdoor kunnen onze klanten ruimtes creëren met duurzame materialen en een zeer persoonlijke en visueel aantrekkelijke sfeer creëren.


Met vier merken (Mublo Fabrics, Mublo Home, Mublo Window en Mublo Wall) biedt het bedrijf een volledig concept interieurtextiel, ontworpen en vervaardigd in samenwerking met zowel onafhankelijke als eigen ontwerpers en specialisten. Met een gecoördineerde esthetiek, kleurenpalet en materiaalkeuze kunnen de Mublo-merken gemakkelijk worden gecombineerd, terwijl elke collectie is ontworpen om als op zichzelf staande collectie te functioneren.

 

Onze productie

Met onze eigen weverijen in de regio Gent controleren we de productie van het materiaal dat het belangrijkst is voor het creëren van onze atmosfeer. Onze productiefaciliteiten zijn modern en worden volledig aangedreven door zonnepanelen. We werken samen met vele decennialange leveranciers en partners in Europa om grondstoffen van de hoogste kwaliteit te selecteren en onze producten te vervaardigen. Wij geloven er sterk in om onze toeleveringsketen zo kort mogelijk te houden om onze impact op het milieu en de maatschappij te beheersen, en tegelijkertijd hoogwaardige producten te creëren die lang meegaan.

 

Partnerships en co-creatie

Europese bedrijven die bewezen vakmanschap en kwaliteit leveren staan centraal in het concept van Mublo. En dat is geen toeval: het verhaal van Mublo begint in de schoot van een echt Europees familiebedrijf. Naast de eigentijdse kleuren en vormen en de zeer gedetailleerde afwerkingen, onderscheiden onze producten zich vooral door hun hoogwaardige stoffen.


Bij de zoektocht naar andere partijen hanteren we doordachte criteria. Enkel fabrikanten met een gelijkaardige ideologische visie, die staan voor Europees, kwalitatief design en dit kunnen bewijzen met (duurzaamheids)certificaten, komen in aanmerking voor een samenwerking. Elk product dat uit zo'n samenwerking voortkomt, is voorzien van onze kwaliteitsgarantie en een vermelding waar de stof en het product zijn gemaakt.

 

close menu