Meubels en decoratie, met zorg gemaakt in Europa Ga naar Mublofabrics.com

Ons verhaal

Mublo is een Belgisch interieur- en lifestylemerk dat zich kenmerkt door meubelen en interieuraccessoires van hoge kwaliteit gemaakt in samenwerking met lokale en Europese fabrikanten. Dankzij duurzame materialen, een eigentijdse esthetiek én rijke stoffen, drukken de items van Mublo een unieke stempel op elk interieur.


Van meubilair tot accessoires voor elke kamer of ruimte, het is onze ambitie om een zo compleet mogelijk interieur- en lifestyle universum aan te bieden. Naast eigentijdse kleuren en vormen en zeer gedetailleerde afwerkingen, onderscheiden onze meubelen zich vooral door de hoogwaardige stoffering. Verrassende texturen, lijnen en kleuren weerspiegelen de expertise en het vakmanschap van Mublo en haar partners.


Met hun tijdloze, Belgische esthetiek en hoogwaardige materialen zullen onze producten ook over vele jaren nog mooi zijn. Deze visie op duurzaamheid wordt nog versterkt door de made-to-order productiemethode om verspilling van grondstoffen te vermijden en een aanpak op maat te introduceren.

 

Ons engagement

Het aanbod van Mublo beperkt zich niet tot zelf ontworpen producten. Door in te zetten op samenwerkingen met Europese partijen zoals onafhankelijke meubelmakers en kleinschalige fabrikanten, hopen we een tegengewicht te bieden voor de import van massaproductie uit goedkope arbeidskrachten. Kleine productiebedrijven hebben vaak moeite om deze concurrentie te overleven, waardoor waardevolle kennis en vakmanschap verloren gaan in onze lokale economieën. Om dit tegen te gaan, zal Mublo samenwerken met andere ontwerpers die dezelfde ideologische visie delen en zich inzetten voor Europees design en productie. In ons gamma vindt u reeds een reeks kwaliteitsvolle spiegels van het Vlaamse familiebedrijf Deknudt Mirrors.


Bij de zoektocht naar andere partijen hanteren we doordachte criteria. Enkel fabrikanten met een gelijkaardige ideologische visie, die staan voor Europees, kwalitatief design en dit kunnen bewijzen met (duurzaamheids)certificaten, komen in aanmerking voor een samenwerking. Elk product dat uit zo'n samenwerking voortkomt, is voorzien van onze kwaliteitsgarantie en een vermelding waar de stof en het product zijn gemaakt.

 

Maatwerk

Europese bedrijven die bewezen vakmanschap en kwaliteit leveren staan centraal in het concept van Mublo. En dat is geen toeval: het verhaal van Mublo begon in samenwerking met Annabel Textiles, een Belgisch familiebedrijf dat zich sinds 1974 specialiseert in hoogwaardige stoffen voor de meubelmarkt. Naast de eigentijdse kleuren en vormen en de zeer gedetailleerde afwerkingen, onderscheiden onze producten zich dus ook door hun hoogwaardige stoffering.


Dit gaat hand in hand met een immens aanbod aan stoffen en kleuren die ons toelaten om ons gamma meubelen op maat te maken. Naast stoffen voor residentieel gebruik, bieden wij ook een uitgebreid gamma aan stoffen voor contractgebruik. In onze showroom in Gent adviseren wij u graag over de vele mogelijkheden in stof en kleur, zodat u uw eigen unieke ruimte kunt creëren.

 

close menu