Editeur, Designer, Fabrikant van Belgisch interieurtextiel Ga naar Mublofabrics.com

Partnerships

Showroom View Mublo Office Furniture
Ons aanbod aan contract en professionals.

Mublo heeft een breed netwerk aan partners met de capaciteit en logistieke expertise om een meerwaarde te bieden aan bedrijven, interieurarchitecten en andere professionals in de interieur- en textielsector.

Onze collecties liggen aan de basis van waar wij in geloven, kwalitatief, tijdloos en esthetisch gelaagd. Elk project is een andere uitdaging, waarvoor wij graag onze kennis delen. Voor interieurs in openbare ruimtes, high end residentiële interieurs, of bedrijfsruimtes, wij kennen de vereisten en hebben een brede collectie aan stofferingsmogelijkheden tot onze beschikking.

Hoe?

Met onze productiepartners kunnen wij het gewenste resultaat uit de betere Europese maakindustrie aanbrengen, binnen een zeer redelijke termijn. Ook logistiek heeft Mublo de kennis en capaciteit in huis, in samenwerking met een bedrijf dat al 50 jaar globaal handel drijft.

Wie?

Bedrijven, interieurarchitecten en creatieve particulieren met specifieke wensen of vereisten.

Zin gekregen om uw project te bespreken?

Dan maken wij graag een afspraak met u, bij ons in de showroom of per video call. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op:

 

close menu