Editeur, Designer, Fabrikant van Belgisch interieurtextiel Ga naar Mublofabrics.com

KOM ONS BEZOEKEN!

Als je met tactiele materialen zoals textiel werkt, is het van het grootste belang om alle materialen fysiek te zien en te voelen. Onze showrooms zijn daarvoor ontworpen:

Mublo BV
Industrieweg 176
9030 Gent, België

-

Mublo Projects UK LTD
595 King's Road
SW6 2EL, London, UK

Boek uw bezoek aan een van onze showrooms en ontdek de materialen en modellen die wij aanbieden.

Kijk samen met uw klant om het juiste model en materiaal te vinden en laat u adviseren door onze medewerkers om ervoor te zorgen dat de vereisten aansluiten bij het ontwerp.

Boek afspraak

MUBLO PROJECTS

Mublo zoekt mee naar de ziel van elke ruimte en vult elk project in met een exclusief, op maat gemaakte oplossing voor meubilair, afwerking en decoratie. Als leverancier en fabrikant van textieloplossingen voor interieurarchitecten, decorateurs en de meubelindustrie, hebben we de knowhow, het netwerk, en de ervaring om elk project te begeleiden. We staan onze klanten bij als industriële projectpartner, en/of als aanbieder van FF&E totaalconcepten op maat. In elke fase van het project staan we u bij met onze expertise en zoeken we naar de meest kwalitatieve en duurzame oplossingen.

Meer informatie

Ben je een professional?

We helpen u graag met al uw projecten en geven je met plezier meer informatie over materialen, logistiek, design en meer.

Account aanvragen
close menu