Meubels en decoratie, met zorg gemaakt in Europa Ga naar Mublofabrics.com

MAAK EEN AFSPRAAK

Is je oog gevallen op een specifiek product? We vinden het
belangrijk dat je onze meubels en accessoires kan zien, voelen en bewonderen. In onze showroom in Gent adviseren we je graag over de tal van mogelijkheden in stof en kleur om samen met jou je eigen unieke ruimte te creëren. Shop bovendien onze accessoires ter plaatse of maak een bestelling van je favoriete meubel.

Mublo BV
Industrieweg 176
9030 Gent, België

Wij zijn elke dag open van 9.00h tot 17.00h.

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen we om zeker de rede van je bezoek op te geven.

Boek afspraak

MUBLO PROJECTS

Mublo zoekt mee naar de ziel van elke ruimte en vult elk project in met een exclusief, op maat gemaakte oplossing voor meubilair, afwerking en decoratie. Als leverancier en fabrikant van textieloplossingen voor interieurarchitecten, decorateurs en de meubelindustrie, hebben we de knowhow, het netwerk, en de ervaring om elk project te begeleiden. We staan onze klanten bij als industriële projectpartner, en/of als aanbieder van FF&E totaalconcepten op maat. In elke fase van het project staan we u bij met onze expertise en zoeken we naar de meest kwalitatieve en duurzame oplossingen.

Meer informatie

Ben je een professional?

We helpen u graag met al uw projecten en geven je met plezier meer informatie over materialen, logistiek, design en meer.

Account aanvragen
close menu