Editeur, Designer, Fabrikant van Belgisch interieurtextiel Ga naar Mublofabrics.com

Verzending & Retour

Binnen ons assortiment maken we onderscheid tussen twee soorten verzending.

VERZENDINGEN PER POST OF KOERIER

Alle accessoires en kleine meubelen worden verzonden met een reguliere koeriersdienst, en geleverd aan huis. Wij leveren gratis bij bestellingen boven de €100 in de Benelux, en boven de €250 in Europa.

MEUBELTRANSPORT

Voor groot meubilair boeken wij met plezier uw transport. Hiervoor maken we graag duidelijke afspraken, zodat onze transporteur zonder problemen uw meubel kan leveren. Leveringen tot aan de voordeur krijgt u van ons cadeau. Indien u andere leveringswensen heeft, zoeken wij met u de gepaste oplossing.

Oude meubelen kunnen helaas niet terug retour genomen worden. Uw lokale kringwinkel of containerpark kunnen deze meubelen vaak voor niets een tweede leven geven of recycleren.

RETOURS

Over de mogelijkheid tot het retourneren van artikelen maken wij ook graag duidelijke afspraken:

Alle accessoires nemen wij met plezier retour binnen de 14 dagen na levering. Wij vergoeden u het volledige bedrag op dezelfde betaalmethode gebruikt voor de aankoop. De retourgoederen moeten ongebruikt, ongewassen en met alle labels en verpakkingsmateriaal geretourneerd worden. De terugbetaling verzorgen wij binnen 14 dagen na ontvangst van de retour.

Onze meubels worden op maat in uw gewenste kleur en stof gemaakt en kunnen wij niet retour nemen. Ook de stoffen van Annabel Textiles worden voor u afgesneden van de rol, en kunnen wij niet retour nemen. Wij moedigen u aan om gebruik te maken van de sample service om u ervan te verzekeren de juiste keuze te maken. Daarbij bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom en helpen wij u graag verder via service@mublo.com of via ons contactformulier.

close menu